Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kedves Játszótársak!

Egy újabb olyan jeles naphoz érkeztünk, amelyről 2021-ben másképp emlékezhetünk meg, mint ahogyan azt korábban tettük. JÓZSEF Attila születésnapja alkalmából ismét egy virtuális kalandra hívunk Titeket. KÉTFORDULÓS kvízjátékunk középpontjában természetesen a költő áll, de tavasz lévén nem maradhat ki a kérdések sorából Nagykovácsi és maga a természet sem! Így játékunkba a költészet napjától egészen a Föld napjáig bekapcsolódhattok!

Játékunk célja a szórakoztatva tanulás: kérdéseink olyan témákra irányítják rá a figyelmet, amelyek bennünket, nagykovácsiakat foglalkoztathatnak, de ebből a szemszögből talán még nem tekintettünk rájuk. A kérdések helyes megválaszolásához bármilyen segítség igénybe vehető, sőt javasolt! Az Öregiskola helyismereti oldala, a https://www.nagykovacsikronika.hu/ például számos kérdésben eligazítást nyújthat:)

Az első forduló kérdéseit 2021. április 11. vasárnap 20.00 órától április 16. péntek 20.00 óráig tölthetitek ki, a második fordulót pedig 2021. április 17. szombat 10.00 órától április 22. csütörtök 20.00 óráig.

A kétfordulós, egyenként KILENC kérdést tartalmazó játék végén KILENC ajándékcsomagot SORSOLUNK KI azok között a játékosok között, akik a KÉT FORDULÓ összesítésében a legtöbb jó választ adták!

Az első forduló kilenc kérdését itt találjátok:

https://forms.gle/2jbAUhxqBrLtSj9j6

Játékra fel!

Üdvözlettel, az Öregiskola munkatársai