Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

2021-ben – az ismert körülményekhez alkalmazkodva – a farsangi mulatságokra sem kerülhetett sor az intézményünkben. Nem így volt ez az elmúlt években! Tekintsünk most vissza a „békeidőkre”: fogadják szeretettel fényképes összeállításunkat a 2014 és 2020 között, az Öregiskolában megrendezett nyugdíjas farsangok alkalmával készült fotókból.

Az Öregiskola fennállása óta működő Tiszta Forrás Nyugdíjas Klub először csak a klub tagjai részvételével szervezett farsangi mulatságot. Mindig nagyon jó hangulatban teltek ezek az alkalmak. Az évek során a rendezvény egyre népszerűbb lett, a meghívott vendégek száma sokasodott, a kisterem pedig túl kicsinek bizonyult. Szerettünk volna továbbra is a klub szervezésében, de már településünk minden nyugdíjasát megszólítva, lehetőséget biztosítani a közös farsangi mulatságra.

A belépő minden alkalommal álarc, vagy jelmez, valami finomság és természetesen a jó kedv!

A klub tagjai mindig saját meglepetéssel készülnek, de nem hiányozhat Kelemen Gyula zenész sem, aki talp alá való muzsikával táncra perdíti, az örökzöld dallamokkal pedig megénekelteti a jelenlévőket.

Ebben az évben sajnos a személyes találkozás elmarad, ezért az eddigi évek farsangi hangulatát felidézve szeretnénk jó egészséget kívánni minden kedves nyugdíjas számára. Az örömteli együttlétet most nem tudjuk biztosítani, de reméljük hamarosan találkozunk!

Fotó: Köves Szilvia

Hang: Koszec Gyula

Zene: Kelemen Gyula

Vágó: Csernus Gergő

Szerkesztő: Diószeghy Tünde