Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Az alábbiak szerint nagy szeretettel várunk mindenkit!

A Kormány 194/2021. (IV. 26.) Korm. rendelete a védelmi intézkedések lépcsőzetes feloldásának harmadik fokozatára tekintettel a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedéseket szabályozó kormányrendeletek módosításáról szóló, a Magyar Közlöny 2021. 68. számában megjelentek szerint

2021. május 3-án

az Öregiskola Közösségi Ház és Könyvtár megnyitja kapuit az olvasók és a látogatók előtt az alábbi előírások szerinti feltételekkel:

Lépcsőzetes és fokozatos nyitásra készülünk.

1. Az Öregiskola intézményegységei (Könyvtár és Közösségi ház) , illetve telephelyei: a Faluház látogatása a koronavírus ellen védett személyek és a felügyeletük alatt lévő kiskorúak számára lehetséges! Kérjük mindenki belátását, ez a rendelet előírása, nincs jogunk mérlegelni. 

2. A koronavírus elleni védettség igazolása a védettségi igazolvány bemutatásával történik, a védettség tényének ellenőrzése pedig a helyiség üzemeltetőjének, a szolgáltatás nyújtójának a feladata! 

3. AZ A 18. ÉLETÉVÉT BETÖLTÖTT SZEMÉLY, AKI NEM RENDELKEZIK VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL, VAGY AZT AZ ELLENŐRZÉSRE JOGOSULT SZEMÉLY RÉSZÉRE NEM HAJLANDÓ MEGMUTATNI, NEM TARTÓZKODHAT AZ INTÉZMÉNYBEN!

A Könyvtári szolgáltatások

4. Május 3-tól az eredeti nyitvatartáshoz térünk vissza.

5. A könyvtárban egyszerre egyelőre 5 fő (gyermekekkel együtt), maximum 20 percig tartózkodhat kölcsönzési céllal.

6. Az olvasótermi szolgáltatások még szünetelnek.

7.  A könyvtárban kérjük viseljék a maszkot!

8. Az olvasói jeggyel együtt, kérjük helyezzék a kölcsönzői pultra a védettségi igazolást!

9. Ha valamilyen okból nem rendelkeznek védettségi igazolással, kérjük keressék bizalommal könyvtáros kollégáinkat telefonon, vagy e-mailen, hasonlóan, mint az Ablakos nyitvatartás idején. 

A Közösségi házi szolgáltatások

10. Minden partnerünket: klub, kör, tanfolyam-vezetőt, bérlőt kérünk, hogy tevékenységüket csak munkatársainkkal történt konkrét egyeztetés után, intézményvezetői engedéllyel, a megállapodás szerinti feltételekkel kezdjék el. 

11. A rendezvények, programok alakítása is csak hasonló úton kezdődhet. 

2021. 05. 01.

G. Furulyás Katalin igazgató